Grupe de lucru pentru second opinion


Societatea Română de Hematologie va organiza lunar evenimentul Grupe de Lucru cu scopul de a facilita colaborarea, consultarea și împărtășirea experiențelor medicilor hematologi din țară cu privire la cazurile întâlnite.

Pașii pentru propunere caz

  • Accesați link-ul http://www.webinar.srh.org.ro/
  • Vă logați în platformă cu datele primite anterior pe email ( în cazul în care nu va amintiți parola, o puteți reseta apăsând pe butonul „ Am uitat parola”)
  • Dupa logare apăsați pe butonul roșu din partea de sus a platformei „Propuneri de caz”

Cine poate propune un caz?

Fiecare medic hematolog are posibilitatea de a propune un caz pentru discuție încărcând o prezentare (Word, PDF, PowerPoint) în platformă. Pentru fiecare afecțiune se va întruni un comitet de specialitate care se va consulta și va recomanda o modalitate de soluționare a cazului propus.

Invitație la colaborare

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre și să colaborăm împreună pentru dezvoltarea comunității de hematologie din România.

În dorința unei cât mai bune colaborări, toți membrii SRH pot propune cazuri pentru discuție. Prezentarea cazului cu principalele informații despre evoluția bolii (diagnostic, tratament) se poate face fie în format PDF/Word (maxim 2 pagini/ Powerpoint - maxim 3 slide-uri). Această prezentare va fi încărcată de către medicul curant pe platforma SRH.

Discuțiile se vor face online, pe platforma SRH.

Suport tehnic

Pentru suport tehnic în privința utilizării platformei Webinar SRH scrieți un e-mail la webmaster@srh.org.ro sau sunați la 0727704706.

Grupe de lucru


Back to top

Share Page

Facebook Twitter Google Pinterest Text Email